PROF. MERİÇ HIZAL İLE “KAMUSAL ALANA HEYKEL ÖNERİSİ” KONULU SÖYLEŞİ

Trakya Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi bünyesinde Doç.Dr. Mustafa HAYKIR tarafından TÜBAP kapsamında organize edilen “Sanat Söyleşileri”nin ilki Mimar Sinan Üniversitesi emekli Öğretim Üyesi ve halen FMV Işık Üniversitesi Öğretim Üyesi olarak akademik hayatına devam eden Prof. Meriç HIZAL ile “Kamusal Alana Heykel Önerisi” konusuyla gerçekleşti.

Sanatçı söyleşi sırasında sanat hayatından ve eserlerinden iki tanesi olan “Herkese Barış İstanbul-Abbasağa Parkı” ve “Al Yazma Anıtı” üzerinde durarak konuşmasına devam etti.

Üniversitemiz İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Prof. Dr. Fehim Yıldız Konferans Salonunda, 9 Kasım 2018 tarihinde yapılan söyleşiye, üniversitemiz öğretim elemanları, öğrenciler ve Edirne’li sanatseverler katıldı. Konuşma sonunda Prof. Meriç HIZAL’a plaket ve teşekkür belgesi Güzel Sanatlar Fakültesi Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Mustafa HAYKIR ve Dr.Öğr.Üys. Ercan YILMAZ tarafından takdim edildi.

Bu içerik 19.11.2018 tarihinde yayınlandı ve toplam 806 kez okundu.